حضرت فاطمه زهرا(س) : هر كس عبادات و كارهاى خود را خالصانه براى خدا انجام دهد، خداوند بهترین مصلحت ها و بركات خود را براى او تقدیر مى نماید.

مراسم کلنگ زنی شروع احداث مجتمع فرهنگی ، مذهبی در دانشگاه مهندسی فناوریهای نوین قوچان

در حاشیه نشست خیرین بنیاد حامیان علم و فناوری آئین کلنگ زنی احداث پروژه ساختمان مجتمع فرهنگی دانشگاه برگزار شد. در این مراسم که با حضور امام جمعه و فرماندار قوچان ، هیات رئیسه دانشگاه ، هیات مدیره بنیاد و جمع کثیری از خیرین قوچانی مقیم استان برگزار شد ، دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین خاطر نشان کردند با توجه به سیساستهای وزارت علوم در جذب کمک های خیرین گرانقدر در راستای توسعه خدمات آموزشی و پژوهشی ، فرهنگی و رفاهی دانشجویان ما هم از این قاعده مستثنی نیستیم که در این زمینه بنیاد دانشگاهی با اعضایی دلسوز تشکیل و راه اندازی شد. از مهمترین ثمرات آن می توان به تامین فضای کمک آموزشی آزمایشگاه ها و کارگاههابه مساحت ۱۵۰۰ متر مربع توسط خیر ارزشی جناب آقای مهندس سراجیان، حمایت از دانشجویان مستعد و نخبه نیازمند و همچنین حمایت از تحقیقات علمی و پژوهشی دانشجویان برتر اشاره کرد.

امام جمعه قوچان نیز با اشاره به عظمت مقوله علم و دانش آن را مهمترین مسئله در هر شهر برشمرده و عنوان نمودند اگر مسیر خوبی در این زمینه طی شده باشد مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز حل خواهد شد. حجة الاسلام والمسلمین دستجردی با قدردانی از حضور همه خیرخواهان قوچانی اعم از ساکن استان و یا اقصی نقاط ایران اسلامی افزودند کمک خیرین به علم و دانش تنها در مسائل مادی خلاصه نمی شود و باید همگی دست در دست یکدیگر قوچان را مجدداً به جایگاه رفیعش در فتح قله های علمی و معرفتی و فرهنگی برسانیم.

در ادامه فرماندار قوچان در خصوص اهمیت دانشگاه ها یاد آور شدند از ابتدای دوره مسئولیت تلاش و فکر ما در مجموعه شهرستان ، معرفی و شناساندن قوچان به عنوان یک قطب دانشگاهی بوده که در موضوع منطقه ویژه اقتصادی نیز از اولویت های اصلی ما همین موضوع بوده است.

در پایان این مراسم پرشور در یک روز سرد زمستانی کلنگ احداث مجتمع فرهنگی دانشگاه توسط امام جمعه و فرماندار شهرستان در کنار سایر خیرین حاضر به زمین زده شد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *