حضرت فاطمه زهرا(س) : هر كس عبادات و كارهاى خود را خالصانه براى خدا انجام دهد، خداوند بهترین مصلحت ها و بركات خود را براى او تقدیر مى نماید.

اخرین مراحل احداث ساختمان آزمایشگاه ها

با همت بنیاد حامیان علم و فناوری جمعه گذشته اجتماع بزرگی با حضور خیرین نیک اندیش قوچانی مقیم استان، امام جمعه و فرماندار قوچان، اعضای هیات رییسه و مدیران دانشگاه و اعضای هیات مدیره بنیاد در محل اتاق کنفرانس دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین گزارش مبسوطی از موفقیت های چشمگیر مجموعه در زمینه های آموزشی، پژوهشی، عمرانی و تاسیسات زیربنایی و رفاه دانشجویی ارایه نمودند. سپس در خصوص فعالیت های ارزنده بنیاد دانشگاهی قوچان ضمن ابراز خرسندی از نگاه ویژه خیرین قوچانی اعلام نمودند با یاری خداوند متعال توانسته ایم در قالب طرح های ۵۰ درصدی عمرانی وزارت علوم؛ پروژه ی احداث ساختمان آزمایشگاه ها و کارگاه ها به مساحت ۱۵۰۰ متر مربع با همت خیر گرامی جناب آقای مهندس علی سراجیان با هزینه ای بالغ بر ۲۲ میلیارد ریال را به ۹۵درصد پیشرفت فیزیکی برسانیم که در استان خراسان پس از دانشگاه بزرگ فردوسی  به عنوان دومین دانشگاه در جذب حمایت خیرین در این سطح به این مهم دست یافته ایم.

در ادامه

ایشان همچنین از دیگر فعالیت های مهم بنیاد در سال گذشته حمایت بی سابقه ی خیرین گرانقدر و تخصیص مبلغ ۴۰۰ میلیون ریال در قالب وام های بلاعوض شهریه و تغذیه به دانشجویان بی بضاعت یاد کردند. سپس فرماندار مردمی و امام جمعه محترم قوچان پیرامون اهمیت مشارکت خیرین در مراکز علمی و فرهنگی سخنانی ایراد نمودند و جلسه با بحث و تبادل نظر با حاضرین در جلسه در زمینه ی  توسعه ی این فعالیت های خداپسندانه ادامه یافت. و در پایان از تابلوی یادبود ساختمان آزمایشگاه ها و کارگاه ها توسط خیر گرامی و مسئولین حاضر رونمایی گردید و در پایان ضمن پذیرایی به صرف ناهار از کلیه خیرین با اهدای هدایایی به رسم یادبود قدردانی گردید.

dsc_0947

دیدگاهتان را ثبت کنید